Over Quick Multi Repair Group

Quick Multi Repair Group is een jong en dynamisch bedrijf gebouwd op jarenlange ervaring. Een vast team professionals zorgt er 24/7 voor dat u op de QMR Group kunt rekenen. Onze klanten merken dat wij een professionele en klantvriendelijke manier van werken hebben.

We besteden veel tijd aan scholing en opleiding van onze mensen om onszelf continu te verbeteren. De veiligheid van uw en onze medewerkers, het milieu en de hygiëne zijn van het grootste belang. Binnenkort beschikken wij over het VCA keurmerk voor de Petrochemie. We zijn inmiddels gecertificeerd voor de applicatie van Stopaq en Belzona producten.

U koopt bij ons geen producten maar een oplossing voor uw probleem. We geven het juiste advies, afhankelijk van uw specifieke situatie.

U zult merken dat onze dienstverlening erg divers is. Wij leveren een totaalpakket met oplossingen aan onze klanten. Daarmee verkleinen we onze afhankelijkheid van externe partijen en kunnen we voor u doen wat wij beloven.

Met u als klant zullen wij de komende jaren een forse groei doormaken. We zien ons succes dan ook graag in het licht van onze relatie met u. Daarom doen wij alles voor een grote klanttevredenheid.

Daar mag u ons dag en nacht aan houden!

Contactgegevens

Knijpslaan 4
9601 KB Hoogezand
Tel: 06 835 661 48
info@quick-multi-repair.nl
http://www.quick-multi-repair.nl