De Service & Dienstverlening van QMR

Stralen en Coaten

Wie de levensduur van zijn bedrijfsmiddelen weet te verlengen bespaart kosten. Wij maken wat nieuw is sterker en wat versleten is weer nieuw. Als het gaat om het onderhouden of reviseren van pompen, het repareren van leidingen, het tegengaan van erosie en corrosie of het vervangen van doorgesleten onderdelen van machines… QMR weet met meer 20 jaar ervaring hoe u uw kostenplaatje laag kunt houden.

Vervang wat stuk is niet zomaar. Informeer eerst bij QMR. De kans is groot dat wij uw bedrijfsmiddelen tegen een fractie van de kosten beter kunnen maken, zodat u snel en voordelig weer aan de slag kunt. Wij werken met ongekende snelheid en enthousiasme.

We zitten niet vast aan één merk maar adviseren u wat het beste is in uw situatie. Dat kan Belzona, Stopaq of Polyester zijn, maar andere merken behoren ook tot de mogelijkheden.

QMR neemt voor een groeiend aantal klanten producten af bij haar leveranciers, zodat wij een inkoopvoordeel realiseren waar we u als klant graag van mee laten profiteren!

Wordt ook klant bij Quick Multi Repair en bel ons NU voor een afspraak!

Constructiewerk en Onderhoud

“We werken het liefste zo met onze klanten samen dat ze ons zien als een verlengstuk van hun eigen technische dienst”, legt Pieter Hiddinga van QMR uit. Met dat vertrouwen zorgen wij er voor dat alles draait. Met onze verschillende disciplines zijn we nooit afhankelijk van andere partijen. We leveren een totaalpakket waarmee we onze klanten een optimale service kunnen leveren. We staan garant voor onze eigen kwaliteit en kunnen snel in actie komen en problemen oplossen bij storingen.

Vloeren en Dakbedekkingen 


Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of renovatie van uw dak… de dakdekkers van QMR maken het strak! Particulieren, bedrijven en woningbouwcorporaties maken gebruik van onze dienstverlening en merken dat de prijs en het resultaat het verschil maken.

Iedere bedrijfsactiviteit vraagt om een passende vloer, het is de basis voor uw werk. Een goede vloer draagt bij aan de veiligheid en hygiëne. Daarom is een goed advies van groot belang.

Als u staat op kwaliteit, laat ons u dan adviseren over uw nieuwe vloer. Chemiebestendige en slijtvaste coatings brengen we professioneel aan, indien nodig behandelen we de ondergrond grondig. Daarmee heeft u jarenlang plezier van een goede vloer.

We zijn onder meer actief in: